WoW-tokens nu ook in Europa verkrijgbaar

Posted by & filed under .

World-Of-Warcraft-headerWe wisten al dat na World of Warcraft‘s patch 6.1.2 de WoW-tokens langzaamaan beschikbaar zouden worden. Amerika was toen eerst aan de beurt maar vanaf vandaag kan je ook in Europa je speeltijd ‘kopen’ met goud.

Al eerder legden we uit hoe het systeem in zijn werking gaat. Mocht je ineens veel goud op je Warcraft-rekening bij willen schrijven, kan je dat doen door een Token te kopen voor 20 euro. De Token kan je vervolgens op de Auction House zetten, waar andere spelers ze ter inlevering van een dot goud kunnen kopen. Verkoper van de Token blij, want deze heeft ongeveer 35.000 goud verdiend. Ook de koper levert het heel wat op. Goed, je moet wel een hoop van je zuurverdiende goud inleveren, maar daar krijg je een Token voor terug. De Token kan vervolgens worden ingewisseld voor 30 dagen speeltijd. Scheelt dus abonnementskosten. Iedereen blij.

De prijs voor de Tokens staat niet vast, maar wordt beïnvloedt door vraag en aanbod. De waarde van de Token kan dus snel stijgen of dalen. Het is dus wel zo handig om zelf de Auction House in de gaten te houden, om te kijken wanneer het goede moment daar is om te kopen met in-game goud, ofwel je gekochte Token te verkopen.

Wil je nog even rustig aankijken hoe alles in zijn werking gaat, bekijk dan onderstaande video:

 

Written by Vera Guffens

Vera Guffens

Alles wat met MOBA’s of MMO’s te maken heeft wordt richting Vera geschoven, een fanatieke League of Legends speelster. Ze is altijd druk bezig om een goede MMO op te sporen en haar kleurrijke virtuele ervaringen daarin met ons te delen.

Leave a Reply