XCOM 2 komt naar PlayStation 4 en Xbox One

Posted by & filed under .

XCOM 2 headerOoit in de planning voor november vorig jaar, maar pas in februari van dit jaar verscheen XCOM 2 voor de PC. Nu is het echter tijd voor enige uitbreiding en kunnen we XCOM 2 nog dit jaar verwachten voor de PlayStation 4 en de Xbox One. 

Op 6 september om precies te zijn. Dat is overigens de datum dat het in Noord-Amerika zal verschijnen. Waarschijnlijk moet de rest van de wereld net een paar daagjes langer wachten.

Natuurlijk is het spel via een pre-order vast te kopen en mocht je daartoe besluiten dan krijg je het Resistance Warrior Pack er gratis bij. Hiermee kan je al je soldaten nog net even wat leuker aankleden. Verschillende outfits en dergelijke staan dan tot je beschikking. Ga je voor het luxere Deluxe pakket van XCOM 2, dan krijg je al de DLC-pakketten er bij.

Ben jij klaar om de alien-invasie tegen te gaan in september?

 

 

 

Written by Vera Guffens

Vera Guffens

Alles wat met MOBA’s of MMO’s te maken heeft wordt richting Vera geschoven, een fanatieke League of Legends speelster. Ze is altijd druk bezig om een goede MMO op te sporen en haar kleurrijke virtuele ervaringen daarin met ons te delen.

Leave a Reply